8 дни
Времетраене
Турция
Дестинация
няма места
Период

Кушадасъ е очарователен морски курорт с отлични хотели и ресторанти и добре функциониращи комплекси за чуждестранните посетители. Климатът в Кушадасъ е типичен средиземноморски, което осигурява дълъг туристически сезон – от началото на април до края на октомври. Уютното пристанище, слънчевият климат и пясъчните плажове са превърнали Кушадасъ в един от най-хубавите курорти на Турция. Той е град, който никога не губи източния си колорит и кара посетилите го веднъж да се завръщат отново и отново.

1

1 ден

Отпътуване от Добрич в 14:00
2

2 ден

Пристигане в курорта Кушадасъ един от знаменитите куротри на Турция,предлагащ отлични условия за една незабравима почивка сред невероятна природа.Настаняване в хотел 4* All inclusive.Свободно време. Нощувка.
3

3 ден

Закуска.Свободно време за почивка. По желание разходка с яхта по Егейско море/целодневна/ от 9.00до17.00 часа с вкючени обяд и безалкохолни напитки,както и възможност да плувате във водите на Егейско море.Свободно време в центъра на Кушадасъ.Нощувка.
4

4 ден

Закуска.По желание 9.00 отпътуване за Памуккале-Магическа и зрелищна природна местност,уникална в целия свят.Памуккале (Хираполис) е една ослепително бяла и вълшебна  страна с вкаменен замък.Водата излиза,клокочейки изпод земята, и в изумителни касакади се спуска надолу по поредица от около сто тераси.Нощувка.
5

5 ден

Закуска.Свободно време за плаж и разходки или по желание полудневна екскурзия до Шириндже.Старо гръцко селце скътано между склонове с маслинови горички на 30 км от Кушадасъ. За тези,които искат не просто да починат  на плажовете на Егейско море,а да вкусят местната култура, Шириндже предлага колорита на местни занаятчийски работилнички,накацали по извити  калдъръмени улички. Във винарските изби може да се опита сладко плодово вино.Мястото е прочуто с плетените венци от цветяи с най-доброто гиозлеме на пещ.Апреди години нашумя покрайоткрития в Гватемала календар на маите,според който след края на света само Шириндже и още едно френско село ще оцелеят.Нощувка.
6

6 ден

Закуска.Свободно време.По желание посещение на най-добре запазеният Античен град ЕФЕС, както и параклиса на Дева Мария с професионален местен екскурзовод на български език.След обяд свободно време за плаж.Нощувка.
7

7 ден

Свободно време за плаж и разходка. Нощувка
8

8 ден

Закуска. Отпътуване за България с кратка почивка в гр.Измир-старата част Конак.
9

Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус
Медицинска застраховка
Полудневна ексурзия до Шириндже
1 нощувка в Айвалък All inclusive 4*
5 нощувки на база All inclusive-Hotel Grand Sahins 4*
Водач-представител на фирмата 
10

В цената не са включени

Целодневна разходка с яхта + обяд и безалкохолни напитки 17 Евро
Посещение на Ефес и Дева Мария 35 Евро
Входна такса Памуккале
Разходи от личен характер
Забележка: Цената е сформирана при минимум 35 души!
Начин на записване :Внасяне на депозит от минимум 50.00лв в офиса на фирмат
Турция-Кушадасъ
Турция-Кушадасъ
Описание на изображение...
Описание на изображение...
Описание на изображение...
Описание на изображение...
Описание на изображение...